Nepřemýšlím nad tím co si o mě myslí ostatní .. Oni si lámou hlavu nad tím co si o nich myslím já Nejsem divný, jsem IT! Teorie je, když všechno víme, ale nic nefunguje. Praxe je, když všechno funguje, ale nikdo neví proč. My jsme spojili teorii s praxí: nic nefunguje a nikdo neví proč.
Kdo se bude chtít stát jedním z prvních majitelů Galaxy S4, měl zamířit do jedné ze dvou českých nebo slovenských značkových prodejen Samsung: v Praze v OC Chodov, v Brně v OC Olympia, v Bratislavě v nákupním centru Central nebo v Košicích v nákupním centru Aupark. Pro 50 nejrychlejších zákazníků v každé ze čtyř prodejen je připraven exkluzivní balíček (vždy jeden kus na osobu) obsahující Samsung Galaxy S4 v černé nebo bílé barvě + originální flipový kryt s výřezem pro displej S View Cover + multimediální dokovací stanice, dohromady za cenu telefonu 16 999 Kč. Prodej bude zahájen v 10 hodin dopoledne.
Nepřemýšlím nad tím co si o mě myslí ostatní .. Oni si lámou hlavu nad tím co si o nich myslím já Nejsem divný, jsem IT! Teorie je, když všechno víme, ale nic nefunguje. Praxe je, když všechno funguje, ale nikdo neví proč. My jsme spojili teorii s praxí: nic nefunguje a nikdo neví proč.
Fujky, ošklivě kulatej jako S3 a asi bych už si nezvyk na nic menšího než 5,5" hrozně mě takhle velkej telefon degraduje, horší je že teď už můžu přejít jen na tablety, protože Galaxy Mega budou mít obří displeje s 2 jádrama a hroznym rozlišením, to bude paráda :) Nezbejvá než si počkat co předvede Note III Nebo Note IV