Rád by jsem zjistil, jak to máte s rychlostí Synology? Pokud kliknu třeba na photo station nebo Surveillance Station, tak čekám cca 1-2 min než se stránka načte. / i ve vnitřní síti/. Také pokud nastavuji a dám třeba nastavení sítě atd. tak se čeká taky dlouho /necelou minutu/. Mám synology 512j a 515j.
Myslím že to bude problém v tom označení j. Je to model pro méně náročného uživatele. Pokud člověk chce rychlost musí být model + který má podstatně větší výkon. Obzvlášť pokud ti sinology indexuje soubory na pozadí jeho rychlost jde dolu.
vůbec nevím co to označení znamená. Ta rychlost je katastrofální. Už se koukám po něčem jiném, ale vůbec nemám tušení do čeho jít. Budu muset zůstat u synology, mám nakoupené licence na kamery. Ceny tedy dosti vysoké. Rád by jsem něco na dva disky a víceméně na domácí použití. Můžeš poradit?
Momentálně pro dva HDD je asi nejlepší model DS218+, pokud chceš ušetřit tak DS218 . U té DS218+ se dá rozšířit operační paměť. Nicméně před týdnem vyšli nové modely pro 4xHDD a pro 2xHDD DS720+ ale ta cena je někde jinde. Je dost pravděpodobný, že by mohli vyjít s novou řadou 2x HDD místo DS218 by mohl být DS220 a místo DS218+ by mohl být DS220+. Za stejné peníze větší výkon. Protože DS218 a DS218+ jsou už cca 2 roky staré modely.
Ještě k těm licencím. Pokud si necháš původní synology a bude ti trvale doma běžet dá se nastavit Surveillance station v novém synology, tak aby přebral ty dvě základní licence. Výsledek bude: 2x licence nový synology + 2x licence starý synology + zakoupené licence.